Träningsläger

Vecka 33 kommer jag och Andreas Wirén tillsammans med en gästtränare arrangera ett träningsläger i Charlottenberg i Arvika bordtennisklubbs regi. 

 

Lägret kommer att pågå från måndag-fredag och det kommer totalt att bli 9 träningspass. Två pass varje dag förutom onsdag då vi bara kör ett pass. Vi jobbar just nu på att få dit ett antal sparring-spelare. Tidigare år har vi haft Simon Arvidsson BTK Rekord, Pontus Rööse BTK Safir och Magnus Pohjolainen Halmstad BTK som sparring.

 

Under kvällarna kommer vi ha aktiviteter och exempel på dessa aktiviteter är alltifrån fotbollsturnering till ett besök på stranden. 

 

Vi har cirka 40 platser att erbjuda och tidigare år har lägret blivit helt fullt så jag rekomenderar att anmäla er snabbt om ni vill ha en säker plats. När det går att anmäla sig kommer jag att meddela er här. 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar