Euro Africa Circuit

Från den 7-10 juni kommer BTK Rekord att arrangera Euro Africa circuit i Idrottens hus i Helsingborg. Tävlingen ligger precis under pro-tour nivå så det kommer att spelas pingis på riktigt hög nivå. Över 100 spelare från 24 olika nationer och från fyra olika kontinenter kommer att delta. 

 

Topprankad bland herrarna är Sharat Kamal Acharta, Indien. Han ligger 83:a på världsrankingen. Högst rankade damspelare är Georgina Pota från Ungern. Hon ligger 36:a i världen.

 

Många unga svenska spelare får chansen i den här tävlingen. Hampus Söderlund och Viktor Görman som båda är uttagna till sommarens junior EM kommer att delta. Viktors klubbkompisar Robert Eriksson, Simon Arvidsson och Jesper Hedlund kommer också att delta. På tjejsidan kommer bland andra Sara Rask, Jennifer Jonnson, Linda Bergström, Maria Engelson att delta.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar