Träningsläger i Charlottenberg

Från den 13-17/8 kommer jag och Andreas Wirén att hålla i ett träningsläger i Charlottenberg. Vi har 32 platser att erbjuda och vi tar emot anmälningar från hela Sverige och Norge. Under veckan kommer vi ha ett antal gästtränare på plats samt ett antal ''sparring-spelare''. Vi kommer också att använda oss utav roboten på nästintill alla pass. 

 

Lunch kommer vi att äta på Thon Hotel och där serveras det buffé med två olika rätter att välja mellan varje dag. Frukost, middag och kvällsmål äter vi i anslutning till hallen. 

 

På kvällarna kommer vi att ha olika aktiviteter. Brännbollsturnering, sol och bad, besök i köpcentret och givetvis den årliga fotbollsturneringen. Jag har ännu inte varit i det vinnande laget så revanschlusten är stor!

 

Klicka här för mer information.

 

Videoklipp från förra sommarens träningsläger

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar