Intervju med Magnus Pohjolainen

Magnus Pohjolainen Magnus Pohjolainen

Min föredetta klubbkompis Magnus Pohjolainen, som de senaste fyra åren spelat för Halmstad BTK kommer nästa säsong spela för Åsa IF. Jag har ställt några frågor till Magnus inför bytet till Åsa IF.


Vilken är din största merit under åren i Halmstad BTK?

Min största merit är vinsten i DM för herrseniorer eller vinsten i sydsvenska mästerskapen.

 

Vilket är ditt roligaste minne i Halmstad BTK?

Det finns många roliga och ''konstiga'' minnen från tiden i Halmstad så det är svårt att välja ut just ett. Men alla lazerdome matcher man har spelat har varit roligt även om man inte vunnit alla.. Sen alla resor man gjort med klubben och framförallt att spela med BTK Nissan tillsammans med mina ''seriebröder''.

 

Vad kommer du sakna mest med Halmstad BTK?

Det jag kommer sakna mest är alla kompisar man skaffat sig både i och utanför pingisen. Sedan kommer jag sakna New Shanghai med dess underbara tandorikyckling!

 

Varför blev det just Åsa IF?

Jag valde Åsa för att de har mycket bra tränare och bra sammanhållning i klubben och i laget.  Jag fick även ett bra kontrakt och en plats i division 1 laget.

 

Vilket lag kommer du spela i och vilka ingår i laget?

Jag kommer att spela i A-laget och dem spelar i division 1. I laget ingår även Patrik Nyberg, Eskil Jörgensen, Gabriel Svéden samt en kines som jag inte vet namnet på.

 

Hur ser sommaren ut?

Jag ska jobba åtta veckor i Arvika så det kommer bli mycket träning där. Jag ska även träna en hel del med Marcus ''Magoo'' Johansson.

 

Kommer du att spela pingis på heltid kommande säsong eller ska du studera eller jobba vid sidan av?

Jag kommer att spela pingis på heltid så att jag kan fokusera så mycket som möjligt på pingisen. Sedan kommer jag även att vara ute på några skolor och undervisa om pingis.

 

Vad har du för mål med kommande säsong?

Målet är att hålla oss kvar i serien samt att få en bra kvot. Hoppas även på att utvecklas så mycket som möjligt så jag  har chansen till att spela i en högre division framöver.

 

 

 Jag önskar Magnus lycka till i hans nya klubb Åsa IF!

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar