Mr Arvika Bordtennisklubb 30 år!

Idag fyller ingen mindre än Andreas ''Wirren'' Wiren 30 år. Andreas startade sin pingiskarriär i Fiskevik IF och år 2006 startade han på nästintill egen hand upp Arvika Bordtennisklubb. Han har sedan dess suttit som ordförande i klubben och sedan tre år tillbaka är han även ordförande i Värmlands bordtennisförbund.

 

Andreas är en stor bidragande orsak till att klubben idag har cirka 80 medlemmar och några av dessa tillhör topp 20 i Sverige i sina klasser. Säsongen 2012/2013 kommer klubbens damlag att spela i division 1 och herrlaget där Andreas ingår kommer att spela i division 3.

 

När det kommer till Andreas största merit borde det väl utan tvekan vara att han slagit mig vid ett fåtal tillfällen? Hur som helst, jag och Arvika Bordtennisklubb önskar dig ett stort grattis på födelsedagen! :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar