Träningsläger i världens största pingisboll

Min första dag i Globen under Veteran VM och jag är väldigt imponerad av detta stora arrangemang. 66 bord, 3500 pingisentusiaster i världens största pingisboll, kan det bli annat än en pingisfest?

 

Idag var samtliga spelare helt lediga från spel och då tog istället 85 barn och ungdomar plats i Globen för att delta i ett träningsläger. Jag hann byta några ord med Tobias Bergman som var en av fem tränare under dagens träningsläger. Tobias berättade att tränarna fått väldigt kort tid på sig att planera lägret men att de ändå lyckades med att  locka 85 spelare från åldern 9-15 år till start. Syftet med lägret var att så många ungdomar som möjligt skulle få chansen att spela pingis i världens största pingisboll.

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar