Intervju med Christer Wärngren

Matcher i Annexet Matcher i Annexet

Under kvällen har jag intervjuat division två spelaren Christer Wärngren från Upplands Ekeby IF. Inför veteran VM var hans mål att vara i så bra form som möjligt. Inte bara pingismässigt utan även fysiskt. Christer är rankad bland de 20 bästa 50 åringarna i Sverige och hans mål var att placera sig bland de 20 bästa svenskarna i herrar 50 klassen under Veteran VM.

 

I pool 35 slutade Christer tvåa efter 2 vinster och en förlust. I slutspelet vann han bland annat mot en Japan. Matchen mot japanen gick lätt för Christers del då han servade bra och japanen hade stora problem med CHristers nabbgummi. I 64-dels finalen tog det dock stopp mot en spelare från Tjeckien.

 

Man kan säga att Christer lyckats toppa formen rätt bra då han aldrig tidigare varit i bättre form än under just den här veckan!

 Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar