Snack med svenska spelare

Har hunnit med att prata lite med en del av de svenska spelarna  under dagen vilket har varit väldigt trevligt. 

 

Birgitta Olsson och Ingegerd Freinert från Trollättans BTK var båda nöjda och glada över sina prestationer såhär långt. Birgitta deltar i damer 50 och Ingegerd i damer 70. Det här är Birgittas andra start i Veteran VM. Debuten gjorde hon 1998 i Manchester. Birgitta gick obesegrad genom poolspelet och spelar mot en tyska i första slutspelsmatchen. Ingegerd gick även hon vidare till huvudturneringen och möter där Shimamura Misao från Japan.

 

José Garcia som jag intervjuade inför tävlingen spelade sig till en topp 60 placering i herrar 40 klassen som totalt innehåller 270 spelare. Jose var nöjd med både placeringen och att han fått kontakt med spelare från andra länder.

 

Stefan Karlsson och Fredrik Malmberg båda från Björkborns GOIF var båda positiva trots att de fått lämna WO i dubbelturneringen efter att Fredrik skadat armen. Både Stefan och Fredrik tog sig vidare till huvudturneringen i singelspelet men fick sedan ge sig i första omgången. 

 

Jag har fått känslan av att nästintill alla håller ett gott humör även efter förlustmatcher. Jag har att lära av veteranerna om man säger så...! ;)

 

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar