Intervju med Jose Garcia

Jose Garcia, Lu Qiwei, Wang Yansheng, Stig Åberg Jose Garcia, Lu Qiwei, Wang Yansheng, Stig Åberg

Jose Garcia är väldigt nöjd med sin Veteran VM-vecka. I klassen 50-59 år placerade han sig bland de 62 bästa av totalt 720 deltagare. I dubbelklassen slutade han och Stig Åberg på en tredje plats i poolen efter att ha hamnat i samma pool som ett av de toppseedade paret. Jose tillägger att han lyckades returnera samtliga servar mot det kinesiska paret, en bedrift i sig!

 

Roligaste matchen för Jose var mot fransmannen Gilles. Matchen gick till skilje och i avgörande setet låg Jose under med 3-8 och 8-10 men lyckades ändå vända och vinna matchen. 

 

Jose träffade såklart på många bra spelare i Globen men mest imponerad är han av Lu Qiwei och Mikael Appelgren. Nästa mästerskap spelas i Bremen och är Jose utan skador då så är det inte alls omöjligt att han spelar ännu ett mästerskap. 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar