Ett UEM guld till Sverige!

Ett UEM guld till Sverige, och det kom genom 14 åringarna Simon Berglund/Anton Källberg i pojkkadett klassen. Om man kollar setsiffrorna från semifinalen kan man ju verkligen säga att Sverige hade marginalerna på sin sida.

 

Semifinal

Berglund/Källberg - Ruiz/Seyfried Fra: 6–11, 18–16, 11–9, 2–11, 15–13.

Final
Berglund/Källberg - Aleksander Werecki/Patryk Zatowka, Polen 11–9, 11–7, 11–8.

 

I övrigt så både trodde jag och hoppades på lite bättre resultat från svenskarna. Tänker främst på Hampus Söderlund som försvann i redan i åttondelsfinalen. Om man ska lyfta fram någon svensk spelare så tycker jag det är Anton Källberg. Han lyckades bra även i singelspelet där han tog sig till kvartsfinal.

 

Vad tycker ni om svenskarnas resultat?

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar