Hampus berättar om sina veckor i Danmark

Wang Mo (TP-Kinesen) Wang Mo (TP-Kinesen)

Tidigare under sommaren intervjuade jag Hampus Relte, Arvika BTK, inför hans tre veckor långa träningsläger i Danmark. Nu är Hampus tillbaka i Sverige och jag har kollat läget med honom efter  hans 26 pass i Danmark.

 

Är du nöjd med veckorna i Danmark?

Supernöjd, det absolut roligaste jag har gjort i hela mitt liv!

 

Hur såg en träningsdag ut?

Vi åt frukost mellan 8-9. Klockan 10 skulle man vara ombytt och klar för då började dagens första pass. På första passet var det alltid mycket fokus på de tre första bollarna, serv, retur och förstaöppning. På eftermiddagarna hade jag lådträning. Där hade jag en tränare som heter Wang MO. Han var den hårdaste av alla lådtränare. Han startade alltid med 2-punkt och körde sedan vidare med tre-punkt. Han blev kallad ''TP-kinesen''.

 

Vad var roligast med lägret?

Det roligaste var att få komma iväg och och se hur spelare i andra länder tränar. De tränar annorlunda än oss i Sverige, enligt mig mycket bättre!

 

''Efter två veckor kom Wang Mo (TP-Kinesen) fram till mig och sa, now you have a chineese forehand, not a europe forehand! Det tolkade jag som bra''

 

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-