Elitserien 2012/2013

Till helgen drar damernas elitserie igång och jag tycker den ser mer intressant ut än på länge. Det är flera lag som har många riktigt bra spelare så jag tror årets serie kommer bli sjukt spännande!

 

Om man kollar Elitserie Nord så tror jag förra årets finallag Team Mälarenergi och Spårvägen kommer att ligga i toppen. Sen tror jag även att Storfors kan vara med och hota. Beroende på vilken klass nyförvärven från Grekland håller. Lekstorps mål är att hänga kvar men  jag tror det kan bli tufft med en start-trea som ser ut såhär: Jennifer Jonsson, Emma Sjögren, Anneli Sjögren. 

 

 

I Elitserie Syd ska det bli väldigt intressant att följa nykomlingarna Eslövs AI som verkar satsa riktigt ordentligt. Med en start-trea som ser ut såhär: Sara Rask, Madeleine Melcher och Kajsa Andersson tror jag dem kan gå långt. 

 

Vad tror ni om årets elitserie? Blir det ett fjärde guld för Team Mälarenergi?

 

Alla lag och laguppställningar hittar ni här

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-