3-1 för damerna!

Det blev en härlig seger för Sveriges damer mot Litauen i Köping Arena. Matilda gav Sverige ledningen efter en enkel 3-0 seger mot -Ieva Juceviciute. Därefter föll Daniela i en svängig femsetare, 7-11 i skilje. I tredje matchen klev Jennifer in och spelade hem en minst sagt viktig match för svensk del. Jennifer vann i tre raka mot Egle Stuckyte.  2-1 till Sverige och Matilda skulle enkelt spela hem Sveriges tredje seger? Matilda förlorade de två inledande seten med minsta marginal, 11-13, 12-14. Tredje set såg också illa ut, Matilda hade matchboll emot sig vid 11-12. Efter den bollen vände allt, Matilda vände setet med hjälp av en kantboll och sen även hela matchen. 3-1 till Sverige!

 

Sveriges nästa kvalmotständare är Grekland och den matchen spelas i Skurup den 20/11.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-