Urklipp från Arvika Nyheter

Ilka Doval och Pia Dyrkelbotn Ilka Doval och Pia Dyrkelbotn

''Arvika Bordtennisklubb har tagit steget upp i Division 1 igen, men man får göra det utan Agnes Kiirikki som gått till Örebroklubben BTK Safir och Elin karlsson som bytt till Lekstorp. Västvärmländskorna andas dock en hel del optimism och man gör det tack vara två långväga nyförvärv.''

 

Från Mjöndalen, några mil väster om Oslo kommer Ilka Doval och hela vägen från Bergen kommer hennes landslagskollega Pia Dyrkelbotn. Vi har kontakt med den norska förbundskaptenen Markus Gustafsson, som tränat Pontus Rööse i Köping och han tipsade om de här tjejerna. Båda har spelat i det norska seniorlandslaget men mest i ungdoms och juniorlandslaget berättar Arvikaledaren Andreas Wirén. Helt i linje med Arvikas unga satsning är de två spelare med mycket potential som förstärker laget. Jag åkte till Oslo och träffade dem på en tävling och de såg riktigt riktigt bra ut. De sa ja direkt och var väldigt nöjda med att få chansen till att spela i Sverige. Andreas tror att de tillhör toppskiktet i den svenska ettan. Jag tror att de är bland de bästa i serien tillsammans med Jessica Larsson. Lägg där till Alexandra Rööse, lagets enda Arvikabaserade spelare med den finaste utvecklingskurvan. Det blir en ganska lovande helhet''

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-