Tävlingar i helgen...

I helgen är det många tävlingar som spelas runt om i Sverige. Rekordspelen spelas i Helsingborg, Norrtullsslaget spelas i Stockholm, Stångåspelen spelas i Linköping, Arvika Open spelas i Arvika och Intersport cup spelas i Borås. Jag själv kommer att hålla till  i Brännkyrkahallen där Norrtullslaget kommer att spelas. På lördag ska jag tampas mot gubbar och killar i herrar klass 3.

 

Vad gäller Arvika Open så vet jag att klubben fortfarande tar in anmälningar till tävlingen. Så ni som inte är anmälda och bor i Värmland eller är sugna på att åka dit, ni har alltså fortfarande chans att anmäla er!

 

Information om helgens tävlingar:

 

Stångåspelen, Linköping

 

Arvika Open, Arvika

 

Rekordspelen, Helsingborg

 

Intersport cup, Borås

 

Norrtullslaget, Stockholm

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-