'' Pontus närmar sig toppformen igen ''

''Pontus Rööse har äntligen kommit igång med bordtennisen igen, efter ett år med skadeproblem. De senaste helgerna och ett antal helger framöver är schemat överfullt av stora tävlingar - och just nu tävlar Pontus i Ängbys Internationella tävling i Stockholm, som är en av Sveriges största tävlingar.

 

Pontus Rööse har haft problem med sin axel sedan mer än ett år tillbaka. Nu verkar skadan dock ha gått tillbala, och för första gången på över ett år är Pontus hoppfull till att få komma igång på riktigt igen.

- Jag har kunnat träna riktigt bra i två månader nu, och det känns grymt bra att ha fått komma igång så bra, säger han.'' 

 

Utdrag från Arvika Nyheter

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-