Västsvenska Mästerskapen 2012

Den 8:e december klockan 05.15 rullade fyra ''Arvika-bilar'' iväg med Ed som slutdestination. Det var dags för Västsvenska Mästerskapen samt pingisiaden. Fyra Arvikaspelare var kvalificerade för Regionsfinalen och två av dem tog sig hela vägen till den stora Riksfinalen, som spelas samtidigt som SM den 1-3 Mars 2013 i Karlskrona.

 

Alma Rööse och Henry Quach är de två första Arvikaspelarna som kvalificerat sig för Riksfinalen i pingisiaden. Alma gick obesegrad genom hela turneringen. Inte nog med att hon vann hela turneringen, hon gjorde det dessutom utan att förlora ett enda set.

 

Henry slutade fyra i tävlingen efter en riktigt tuff semifinal mot träningskompisen Jesper Solvin, IFK Ås.

 

Arvika fick ytterligare en pallplacering genom Hampus Relte. Hampus tog sig ganska enkelt till finalen i pojkar 15 men där tog det stopp mot Askims Jesper Kvanvig.

 

Alla resultat från tävlingen hittar ni här

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-