Talangjakten - Flickor

Igår avgjordes talangjakten för flickor. Precis som förra året spelades tävlingen i Köping Arena och den här gången kom 23 spelare till start. 

 

Arvika BTK:s hopp i tävlingen, Alma Rööse deltog i tävlingen förra året och slutade då på åttonde plats. I år var målet en top 4 placering. Igår coachades Alma av storebror Pontus och Alma inledde tävlingen med att gå obesegrad genom poolspelet. I A.slutspelets poolspel hamnade Alma i pool två tillsammans med Hanna Kjelsson Lyckeby BTK, Sanna Hammarling Svensson Skyttorps IF, och Tilde Westin Öberg Docksta BTK. Alma slutade tvåa efter två vinster och en förlust. 

 

Alma tog sig alltså vidare till semifinal och där ställdes hon mot Mathilda Sandlund Umeå BTK. Alla fem set krävdes för att få fram en segrare. I skiljesetet blev Mathilda för svår för Alma som fick ge sig med 8-11. I matchen om tredjepris fick hon för andra gången under tävlingen möta Hanna Kjelson. Även denna gång segrade Kjelsson med setsiffrorna 3-1. 

 

En bra tävling av Alma som hela tiden tar stora steg framåt. Det ska bli kul att följa henne i pingisiaden som avgörs senare i vår!

 

Resultatlista Talangjakten flickor

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-