3 poäng till Arvikas A-lags herrar

Kjell-Inge Olsson, Hampus Relte, Ronny Olsson. Saknas på bilden gör, Andreas Wirén, Anders Jonsson, Mattias Olsson. Kjell-Inge Olsson, Hampus Relte, Ronny Olsson. Saknas på bilden gör, Andreas Wirén, Anders Jonsson, Mattias Olsson.

I helgen har det även spelats seriematcher i de lite lägre serierna. Arvikas A-lags herrar som håller till i division tre har under helgen spelat fyra matcher. Arvika kom till start med ett på pappret svagare lag än vanligt på grund av skador. Men med facit i hand slutade helgen ändå klart godkännt.

 

Arvika inledde helgen med att spela oavgjort mot Skärhamn. Helgens andra matchblev en jämn historia, förlust 8-6 mot Grästorp. Tredje matchen var i princip en måste match för Arvika att ta hem. Killarna fixade det utan några större problem, vinst 8-3 mot Eds FF. Helgens avslutades med förlust 8-5 mot Pålsboda. 

 

Efter tio spelade omgångar har Hampus Relte Arvikas bästa kvot, 16-9. Arvika ligger på sjätteplats i tabellen, 14 poäng efter serieledarna Götene/Tor BTK

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-