Gästblogg - Daniela Moskovits

Här nedan kan ni läsa Daniela Moskovits ord om Quizkampen och matchen mot Italien.

 

 

På plats i Italien var Linda Bergström, Matilda Ekholm, Anders Johansson och jag (Daniela).
Vi anlände till Terni på måndagseftermiddagen och körde ett lättare pass på kvällen. Matilda slog upp sitt forehandgummi efter 20 min. Jag slog upp mitt forehandgummi efter 40 min.
Fortsättningen av kvällen bestod sedan utav quizkamp och limning. Man skulle väl kunna säga att vi körde över allt motstånd rakt igenom. Och nu pratar jag quizkamp. Alla hade vi våra specialämnen. Anders var en allt i allo, men hans starkaste ämnen var nog historiens vingslag och musik och hits. Linda stod för labbetfrågorna och jag höll mig mest till tro och skrock. När det var tv-spel visste vi att vi hade 3 snabba gröna- Matilda. I och för sig, enligt den sistnämnda är hon bra på alla ämnen, men i tv-spel är hon faktiskt överlägsen.


Åter till pingisen. Tisdag morgon är det ny träning med nya fräscha gummin. Hallen är ganska gammal, men ändå skön att spela i. Det har gått ett ungdoms- EM där för några år sedan.
19.30 startade matchen. Matilda möter Nikoleta Stafanova, som kan ha en av de bästa forehandsservarna i Europa. Matilda hade lite problem i returerna, men är överlägsen i spelet. Efter att hon blivit lite arg på sig själv, knöt hon ihop matchen ganska enkelt.
1-0


Linda går in mot Deborah Vivarelli. Matchen inleder med 0-1 6-10. Då släpper Lindas nervositet, och hon tar ikapp. Matchen fortsätter att vara lite svängig, men efter ett klockrent backhand-skär på lång distans tar Linda tag i matchen ordentligt. 3-2
2-0


Sedan är det min tur att möta Lisa Ridolfi. Jag spelar ganska stabilt, och i och med att hon inte hade så stark serve kunde jag få övertag där. Mest nöjd är jag med min sista retur, då jag gör min specialare, men det är jag nog ensam om, då den är hyfsat riskabel.
3-0


Bra, skön och trevlig match.
Sammanhållningen kom helt klart från allt quizspelande.

 

Tack och hej,

Daniela

På bilden kan ni se mig i framsätet (eller rättare sagt, inte se) och Linda, Matilda och Anders. Det kan se lite udda ut. Detta pga att jag behövde träna på min engelska med chauffören och Matilda coachade mig. Anders och Linda ser ganska glada ut på sina kanter ändå.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-