Tjejläger i bordtennis!

Det börjar komma in anmälningar till tjejlägret som jag kommer att hålla i Arvika den 5-7 april. Jag har också fått bra samarbeten med många företag som på olika sätt är med och sponsrar lägret. Jag ser redan fram emot lägerhelgen, hoppas ni också gör det!

 

Information om lägret:

Välkommen till Arvika på träningsläger för tjejer!

 

Lägret går av stapeln den 5-7 april, och kommer att hållas i Arvika Bordtennisklubbs fina träningslokal i Arvika Sporthall.

Lägrets huvudtränare är Jessica Larsson, som till vardags jobbar som ungdomstränare i Norrtulls SK och spelar för Arvikas damlag i division 1. Hon kommer att hålla i lägret tillsammans med gästtränare Andreas Wirén.

 

Spelarna kommer att få sparra mot Hanna Levin (Riddaren BTK) och Alexandra Rööse (Arvika BTK). Samtliga spelare kommer även att erbjudas tid till att träna vid en robot. Vid intresse, finns möjlighet att bli filmad under träning. Då ingår även feedback från tränare.

 

Lägret har plats för 16 spelare, så först till kvarn gäller! Priset för lägret ligger på 800 kr och i lägeravgiften ingår: träning ( + sparring och robot med videoupptagning ), frukost, lunch, middag, logi och kvällsaktiviteter.

 

Lägret startar fredag eftermiddag kl 17:00 med ett träningspass följt av middag och filmkväll.

Lördagens första träningspass startar kl 10:00 och avslutas kl 12:00. Lunch kl 12:00-14:00. Pass nummer två kl 14:00-16:30. Taco-middag och kvällsaktivitet i form av bowling, med fina priser till den med högst poäng, avslutar lördagen.

Söndagens pass pågår kl 9:00-11:00. Lunch kl 11:00-13:00. Helgen och lägret avslutas med en lägerturnering, där de fyra främsta vinner priser. Lägret beräknas avslutas ca kl 16:00.

 

Vi kommer att bo i Missionskyrkan, som ligger i anslutning till hallen. Medtages: Liggunderlag/luftmadrass, täcke, kudde, hygienartiklar och naturligtvis din pingisutrustning.

 

Vid några allergier, meddela i samband med din anmälan.

Vid frågor, kontakta mig, Jessica Larsson på telefonnummer 076-016 49 56 eller per mail jessical_90@hotmail.com.

 

Sista anmälningsdag: 25/3

Hoppas vi ses!

 

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-