Trollungen

Arvikas trupp som i helgen besökte Trollhättan och Trollungen gjorde mycket bra ifrån sig. Tillsammans fick de ihop tio stycken top-4 placeringar och Alma Rööse och Henry Quach blev totalt 10 kg godis rikare. 

 

Alma Rööse gick igenom flickor 12 klassen helt utan setförlust. I flickor 13 blev det också vinst för Alma. Tuffaste motståndet i den  klassen stod klubbkompisen Ann Quach för. Arvikatjejerna möttes i semifinal och Alma segrade med 3-1 i set. 

 

Henry Quach tog hem både pojkar 11 och pojkar 12. Både Henry och Alma är kvalificerade för pingisiaden som spelas samtidigt som SM, 1-3/3 i Karlskrona. Visar de upp det här spelet i Karlskrona tror jag det kan räcka väldigt väldigt långt!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-