Carolina Klüft - tjejen som inte kunde förlora

Förra veckan såg jag en väldigt stark dokumentär om Carolina Klüft. Dokumentären har namnet Carolina Klüft - tjejen som inte kunde förlora. Man får följa Carolina genom karriärien, i både med och motgång. I dokumentären berättar Carolina mycket om hur hon hade det som barn, att hon ofta blev retad i skolan för att hon valde att satsa på idrotten, istället för att gå ut och festa med kompisarna. 

 

Jag känner igen mig ganska mycket i det Carolina berättar om. När jag var liten var jag en väldigt tyst och försiktig tjej som alltid satte idrotten i första hand. Det var endast på fotbollsplanen jag vågade ta för mig. Där visste jag att jag var bäst. Där såg alla upp till mig, både tjejerna och killarna. 

 

Tyvärr var jag tvungen att sluta med fotbollen på grund av att jag inte kunde satsa så hårt jag ville när jag drabbades av ansträngningsastma. Pingisen kom in i mitt liv av en ren slump. Men det är ju inte helt fel det heller! ; )

 

Idrotten har verkligen hjälpt mig till att vara den jag är idag!

 

Har du inte sett dokumentären, se den här:

 

Carolina Klüft - tjejen som inte kunde förlora

 

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-