Hur mår våra spelare?

''Svenska Bordtennisförbundet i samarbete med Högskolan i Halmstad genomför för tillfället en undersökning om hur spelarna (13 år och uppåt) upplever sina tränare och hur detta relaterar till deras motivation och tillfredsställelse med pingisen.

 

Syftet är att skapa en större förståelse för hur spelarna upplever pingisen i sina föreningar och göra nödvändiga åtgärder som ytterligare främjar spelarnas och tränarnas glädje och utveckling i framtiden.


Vi ber tränare och ledare att uppmuntra sina spelarna att svara på enkäten nedan. Har du inte fyllt 15 år, då måste dina föräldrar ha läst informerat samtycke (se bifogad pdf fil). Varje spelares åsikt gör skillnad!''

 

Klicka här för att komma till enkäten

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-