Sista seriehelgen

Förra helgen avgjordes många serier runt om i landet, så även damernas div1 norra. 

 

Tyvärr fick jag följa mitt lag Arvika Bordtennisklubbs resultat från hemmaplan då en axelskada satte stopp för mig. Inför helgen låg vi på en femte plats i tabellen och vad som krävdes för att säkra nytt kontrakt till nästa säsong var minst två poäng. 

 

Dessa två poäng spelade Ilka Doval, Pia Dyrkolbotn, och Alexandra Rööse hem redan i första matchen som spelades mot BTK Safir. När det såg som allra värst ut låg Arvikatjejerna under med 2-4, innan de kunde vända på matchen till vinst med 6-4. Riktigt starkt!

 

Matchen mot Vrena slutade med förlust 6-4. I seriens sista omgång vann Arvikatjejerna lite överraskande mot tabelltrean Söderhamns UIF med 6-4. Efter totalt 4 poäng i bagaget från förra helgen innebär det att vi är klara för spel i division 1 även nästa säsong. Vart jag själv spelar nästa säsong återstår att se!

 

Bilder från säsongen:

 

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-