Spåret vidare till slutspel!

Ikväll var jag på plats i Liljeholmshallen och kollade på en mycket jämn kamp mellan Spårvägens BTK och Tibble Kungsängen. Mycket stod på spel för båda lagen. Spåret spelade för en plats i slutspelet och för Tibbles del var det vinna eller försvinna som gällde. 

 

Spårvägen vann matchen med 3-2. Marko Jevtovic vann Tibbles matcher, 3-2 mot Antony Tran och 3-0 mot Jan Ove Waldner. Matchen mellan Marko och JO var dagens klart tråkigaste match. Matchen handlade i princip enbart om serve och retur.

 

Siffrorna från kvällens match:

 

Waldner, Jan-Ove - Vyborny, Richard 3 - 2
Tran, Anthony - Jevtovic, Marko 2 - 3
He, Haijin - Gripler, Peter 3 - 2
Waldner, Jan-Ove - Jevtovic, Marko 0 - 3
Tran, Anthony - Vyborny, Richard 3 - 1

 

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-