Mycket lyckat tjejläger!

Under helgens fem träningspass hade vi olika teman, där vi koncentrerade oss lite extra på ett slag per pass; kontroll/fotarbete, forhandöppning på underskruv, serve/serveretur, backhandöppning. Under det sista passet hölls en lägerturnering. Ett upplägg som var uppskattat av deltagarna.

 

Tjejerna har inte bara förbättrat sina kunskaper vid pingisbordet, utan även i kortspelet "Banka bäver". Om det var någon av tjejerna som inte kunde det spelet innan, så kan jag garantera att de är proffs på det nu. Nästintill all ledig tid spenderats alltså till det spelet!

 

Vi bodde i Missionskyrkans fritidslokaler, som förövrigt fick jättebra betyg av tjejerna i utvärderingen som gjordes sista dagen under lägret. I den utvärderingen framkom även att tjejerna var nöjda med sparringen i form av; Hanna Levin, Alexandra Rööse, Hampus Relte, Andreas Wirén, Johan Magnusson och David Magnusson. Ett stort tack till er!

Annat uppskattat: bra övningar, bra fys, bra tränare, bra mat, kul med räkneövningar samt individanpassade (fritt val) övningar en gång per pass. Det många av tjejerna ansåg som mindre bra, var att lägret var lite för kort. 

 

Jag är supernöjd med helgen och väldigt stolt över tjejernas prestationer. Jag ser redan fram emot nästa tjejläger, som nu är under planering, och kommer gå av stapeln i början av juli.

 

Tack till alla sponsorer:

TTEX

The Oven

ICA Kvantum Palmviken

Pingisshoppen

Coop Extra Styckåsen

The Roof

Arvika bordtennisklubb

 

 

Här nedan kommer några utvalda bilder från lägret. Inom kort kommer alla bilder att finnas i galleriet. Håll utkik!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-