Bordtenniscamp i Kina 22 juli - 11 augusti

I sommar har du chansen att utveckla ditt spel under tre veckors hård träning i Kina. På lägret tränas du av några av Kinas absolut bästa tränare. Det är träning sex dagar i veckan mot kinesisk sparring som håller högre spelmässig nivå än dig själv.

 

Lägret håller till på centrat Liu Tong Table Tennis Camp som ligger i storstaden Shijiazhaung. Det är ett högklassigt centra och av många ansett som ett av Kinas bästa.

 

Förutom bra träning får du en oförglömlig upplevelse. Du har möjlighet att få uppleva OS-staden Beijing. Vi ordnar resor till Beijing två söndagar för de som önskar uppleva miljön i denna världsstad. Vi besöker servärdheter så som Den himmelska fridens torg och den förbjudna staden.

 

Här hittar ni mer info:

 

Bordtenniscamp Kina 22 juli - 11 augusti.

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-