Tjejläger i Västerås 8-12/7

Vi hade en fantastiskt fin lägervecka i Västerås. Totalt tränade 14 tjejer i hallen under veckan. Det var stor spridning både geografiskt och åldersmässigt bland deltagarna. Tjejerna kom från åtta olika klubbar och de var i åldrarna 7-16 år. Många hade aldrig träffats innan men det var en härlig stämning i gruppen hela veckan.

Varje träningpass bestod av två timmmar pingis och 15 minuters fysträning. Under torsdagen då det bara fanns ett träningspass på schemat passade vi på att besöka centrum för en shoppingtur och lunch. Dagen fortsatte med en föreläsning av föredetta landslagsspelaren Malin Pettersson. Malin pratade om sin nyutgivna bok ''Mentalt stark'' och gav tjejerna många fina råd, som de kommer ha stor nytta av både i och utanför hagen. Andra aktiviteter vi hann med under veckan vara b.la. brännboll, bad i Mälaren, femkamp och musikquiz. Lägret avlsutades med lägerturnering, och vanligtvis brukar jag vara ganska bra på att tippa en segrare, men det var verkligen omöjligt den här gången. Många av deltagarna var riktigt, riktigt jämna. Jag tror aldrig jag varit med om så många skiljematcher i en lägerturnering. Vann gjorde tillslut Emelie Ekman från Umeå BTK. I finalen slog hon Mikaela Cederlöf från BTK Safir. 

Tack för en fantastisk vecka tjejer. Hoppas vi ses på nästa tjejläger som går av stapeln i höst. Mer information kommer inom kort!

Jag vill rikta ett stort tack till:

Västerås Bordtennisklubb

Malin Pettersson
Daniela Moskovits
Michelle Quach
Linnea Andersson

Ica Sjöhagen Västerås
Willys Erikslund Västerås
Coop Forum Styckåsen Arvika

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-