Träningsläger i Arvika

Den här veckan befinner jag mig i Arvika och håller i läger tillsammans med Michelle Quach, Andreas Wirén, Pontus Rööse, Magnus Pohjolainen och Emil Andersson. Vi har hittills kört fem tuffa pass med mycket fotarbete och förflyttningar. Under resten av veckan kommer vi fokusera mycket på serve/serveretur. 

Under gårdagen hade vi Malin Pettersson på besök. Hon höll en föreläsning om mental träning. Deltagarna fick även chansen att köpa Malins bok, ''Mentalt stark''. Tror alla deltagare insåg hur viktig den mentala biten är i pingis. Ni som inte har boken tycker jag verkligen ska skaffa den!

Imorgon väntar två träningspass och sedan ska vi åka och testa svingen hos golfklubben! 

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-