Träningsläger i Arvika!

Under lägerveckan i Arvika har 35 talangfulla och målmedvetna pingisspelare genomfört nio tuffa träningspass.

Dagarna startade med morgonjogg följt av frukost och ett förmiddagspass. Efter första passet var det bara att förflytta sig till matsalen, där Andreas Wirén stått och kockat sen tidig morgon. Eftermiddagspassen bestod av två timmar pingis och en halvtimmes fysträning som leddes av Emil Andersson och Pontus Rööse.

Under veckan har vi även pratat mycket om kvalite i de tre första bollarna, serve, serveretur och första öppning. Detta pågrund av att alldeles för många bollar tar slut redan vid servereturen.

Förutom hårda träningspass har vi även hunnit med många roliga aktiviteter utanför pingishallen. I onsdags eftermiddag besökte vi badhuset. En uppskattad aktivitet där många visade upp akrobatiska konster från trampolinerna. I torsdags kväll bytte vi ut pingisbollen mot golfbollen. För vissa var detta första gången på ranchen, andra var riktigt rutinerade. För min och Michelles del kan man säga att det gick sådär, en timmes golfande resulterade i en grym träningsvärk! Kvällen på golfbanan avslutades med en putt-tävling, där Magnus Pohjolainen och Andreas Wirén var i huvudrollerna. 

Lägret avslutades såklart med en lägerturnering. Poolspelet spelades på förmiddagen och slutspelet på eftermiddagen. Efter cirka fem timmars spel stod Skoghalls Viktor Johansson som segrare. Han finalbesegrade Carlstad BTK:s Mattias Olsson. 

Jag vill tacka alla deltagare och ledare för en grymt rolig och givande lägervecka. Kör hårt i höst!  

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-