Intervju med Alma Rööse

Alma Rööse Alma Rööse

Alma Rööse är nöjd med sin landslagsdebut. Efter tre dagar med många tuffa matcher slutade Alma på en 36:e plats i Euro minichamps 2013. Inför tävlingen hade hon inget speciellt mål, förutom att kämpa och spela så bra som möjligt. Alma beskriver stämningen i arenan som häftig och med mycket publik i finalspelet. Almas bästa match var mot Elen Bakhchayan från Armenien. Elen spelade med långnabb, något som inte Alma hade några större problem med. Efter en bra och tuff match fick tillslut Alma se sig besegrad med 13-11 i skilje. Vid sidan om pingisen hann även den svenska truppen med lite sightseeing i staden, samt ett restaurangbesök. Tuffa matcher mot internationellt motstånd och en bra stämning i den svenska truppen har definitivt gett Alma mersmak och givetvis hoppas hon på att få dra på sig landslagströjan snart igen. 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-