Seriehelg!

Säsongens första seriehelg närmar sig med stormsteg. På fredag vid lunchtid startar den sex timmar långa resan mot Östersund. Där  kommer jag tillbringa hela helgen för att spela fyra matcher för Arvika BTK:s damlag. Jag har inte träffat någon av mina lagkamrater på ett bra tag, men jag har hört från andra håll att formen på samtliga är riktigt bra. Vi har ett ungt lag med tjejer som satsar ordentligt på sin pingis. Alexandra Rööse har nyligen gått in i Köping och de norska tjejerna håller till på NTG i Oslo. 

Under helgen kommer vi att möta Söderhamn, Järfälla, Karlstad och Lekstorp. Jag vet på ett ungefär hur några av lagen kommer att ställa upp, medans några lag har jag ingen koll på alls. Det kan med andra ord bli en spännande helg. Lämnar vi Östersund med 5 poäng på söndag är jag nöjd!
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-