Olympic Day

Under förra veckan var jag med och arrangerade Olympic Day på Östermalms IP och Farsta IP. Olympic Day är en dag där barn och ungdomar får testa på en massa olika idrotter. De får även träffa några svenska olympier. De olympier som var med förra veckan var bl.a. Markus Oskarsson, Kanot, Johan Röjler, skridskor, Nathalie Larsson, Skeet, Jenny Fransson, brottning, Joakim ''Pim Pim'' Johansson, tennis. Jag hade jätteroliga dagar tillsammans med alla barn och idrottare. Jag fick även chansen att berätta om mig själv och mitt eget idrottande. Barnen kom med många bra och intressanta frågor. Jag hoppas såklart att jag får se er i pingishallen framöver!

Här kan ni läsa mer om olympic day.

Bilder från dagarna:


 

Invigning
Olympierna Johan Röjler och Markus Oskarsson på besök i pingishallen.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-