Vart ska jag börja?

Nu har jag varit borta från bloggen ett bra tag. Det finns olika anledningar till det. Dels har jag jobbat sjukt mycket den senaste tiden och förra veckan var jag på en välbehövlig semester i Playa del Ingles. Sol, bad och utflykter, en riktig toppen-vecka med andra ord!

Under tiden jag varit borta har det ju i princip regnat in mästerskapsmedaljer till Sverige. Anna-Carin Ahlquist, Emil Andersson, Alexander Öhgren och Ingela Lundbäck tog medalj i deras respektive klasser under EM i Lignano.

Matilda Ekholm i par med Galia Dvorak knep sin första Stora mästerskapsmedalj under EM i Schewchat. Li Fen avslutade mästerskapet med att spela hem sveriges första guld i damsingel på 19 år. Stort grattis till alla medaljörer!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-