SOC dag 1

Kvalmatcher från morgon till kväll. Ungefär så kan man sammanfatta första dagen av SOC. Med svenska ögon en rolig dag med svenskmatcher i princip hela tiden. Dagens största skräll stod helt klart Linda Bergström för. Hon slog Japans Shino Matsudaira, högst rankade spelaren i kvalet och hela 291 placeringar före Linda på världsrankingen. Annars gick det tungt för de svenska damerna idag, 3 vinster på 27 matcher. Nya tag imorgon! 

Herrarrnas facit är betydligt bättre, där är kvoten 13-8. Imorgon kliver Jon Persson in i hagen mot  Samuel Novota. Ska bli väldigt intressant att se hur långt Jon tar sig i tävlingen. 17 raka vinster i pingisligan säger ju en del om formen. 

Bilder från dagen:

 

Familjen på besök i Eriksdalshallen

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-