Sveriges damer fick lämna SOC i åttondelen

Både Li Fen och Matilda Ekholm slogs ut i åttondelsfinal. Närmast att avancera till kvartsfinal var Li Fen. Efter en dryg timmes spel stod Li Xue från Frankrike som segrare. Med ledning 3-2 i set och 7-3 i det sjätte setet var det nog många i Eriksdalshallen som började tro på seger. Men fransyskan kom tillbaka och siffrorna i skiljesetet skrevs till 13-11 till Li Xues fördel.  

Matilda fick förstaseedade Chen Meng från Kina på sin lott. En tuff uppgift givetvis, men Matilda hängde med bra. I de tre första seten spelade hon riktigt bra, speciellt i egen serve. Kinesiskan hade stora svårigheter att returnera flera av Matildas servar. Tyvärr lyckades Chen Meng vända på Matildas 7-4 ledning i tredjeset och kunde därefter vinna fjärde och femte setet med siffrorna 11-6, 11-7. 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-