Västsvenska

Tidigt, tidigt i snöstormen i lördagsmorse rullade två bilar från Arvika mot Ulricehamn och årets sista tävling - Västsvenska Mästerskapen. De som representerade Arvika BTK var Henry Quach, Johan Magnusson, David Magnusson, Linus Järvid, Joel Nilsson, Albin Willman, och Robin Åsberg. De tre sistnämnda är alla födda 2003 och är enligt mig klubbens bästa 11-åringar någonsin. Alla tre tränar riktigt hårt och är ute och tävlar så fort de får chansen med bra resultat.

Tillbaka till Västsvenska- En tuff tävling för de yngsta killarna, men alla stod för bra prestationer i poolspelet i p12. Tyvärr räckte det inte för avancemang till slutspel denna gång. Närmast att ta sig vidare var Albin, som vann en match och förlorade två, den sista i skilje mot Jalmar Sandberg från Herrljunga BTK. Arvika fick dock med sig en tredjeplats i klassen p12 genom Henry Quach. Henry fick dock känna på tufft motstånd redan i poolspelet då han ställdes mot Leo Wang från Mölndals BTK. Henry lyckades besegra Leo med 11-8 i skilje. Även kvartsfinalen mot Sebastian Angelsiöö blev en riktig nagelbitare. Där segrade Henry med 11-7 i avgörande set. Därefter tog det stopp mot BTK Linnés Bruno Nettarp i tre raka set.

Nu blickar Arvikaspelarna fram emot nästa års tävlingar. Först ut är Värendspelen i Växjö!

Joel Nilsson
Albin Willman

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-