Gott nytt år!

2013 var ett bra, roligt och mycket givande pingisår för mig. Det var första året som jag kunde koncentrera mig på enbart pingis. Jag har under året jobbat som tränare för både Norrtulls SK och Hammarby IF BTF och sett deras tjejer och killar utvecklats och tagit stora kliv framåt. Jag hann också vara tränare under ett antal region-öst läger runt om i Sverige.

Under året har jag även ingått i Arvika BTK:s damlag. Tyvärr har min egen träning fått stå lite bakom mina tränarjobb men det är faktiskt något jag har tänkt ändra på. Jag ser det som ett litet nyårslöfte. Så ser ni mig inte i hallen under våren får ni gärna påminna mig om mitt löfte!  

Under SM var jag nere i Karlskrona  och bloggade på SM:s officiella hemsida, där hade jag huvudansvaret för tjejerna/damernas matcher. I slutet av året fick jag äran att skriva en artikel i matchprogrammet för SOC. Där ämnet var  ''SOC i Eriksdalshallen''. Artikeln kan ni läsa här.  

Mina bästa minnen från året är helt klart mina tjejläger som jag arrangerat på ett antal platser runt om i Sverige. Jag kommer fortsätta jobba hårt för tjejerna inom svensk pingis även under kommande år. Jag vet att det finns många talangfulla tjejer runt om i landet  med stora drömmar.  

Jag ser med glädje fram emot vad pingisåret 2014 har att erbjuda!

Bilder från mitt pingisår 2013:

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-