Lag SM kval

I söndags var jag uppe i Söderhamn och coachade Hammarbys ena P13 lag i kvalet till Lag SM. Laget bestod av Kristoffer Smulter, Austin Solovjoff och Marko Orre. Motståndarna för dagen var KFUM Stocksund och Söderhamns UIF. I samma sekund vi anlände till hallen slog Stocksundskillarna in matchbollen till 5-1 mot Söderhamn. I vår första match mot startade Austin och Kristoffer. Kristoffer besegrade David Schultz med 11-9 i skilje efter fem välspelade set. Därefter tog Stocksundskillarna hem resterande matcher. Austins  match mot Schultz som slutade 20-18 i fjärde set efter många ritkgit bra bollar bör nämnas.

Ny match och nya tag mot hemmalaget Suif, en match som på pappret inte såg helt omöjlig ut. Kristoffer spelade mycket säkert och tog hem alla sina matcher. Marko och Austin hade det något kämpigare i sina matcher och fick ge sig i flera jämna matcher. Slutsiffrorna skrevs till 5-3 till Suif.

I Norrköping spelade Hammarbys första-lag som bestod utav Tom Silver, Viktor Kjellander, Emanuel och coach Anders Ylitalo. Hammarbykillarna krossade allt motsånd och fick en matchkvot på 20-5 under dagen. Laget är klart för finalspelet som spelas den 22-23 mars i Vällingby.

Snyggt jobbat killar!

Kristoffer, Marko, Austin
Anders, Emanuel, Viktor, Tom, Fredrik

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-