Hammarbys division 2 damer i Ås

Förra helgen spelades det sista sammandraget i damernas division två. Jag var med och coachade Hammarbys lag uppe i Ås. Motståndet var tufft för seriens yngsta lag men tjejerna stod upp bra i många av matcherna. Tjejerna hade innan helgen bara vunnit någon enstaka individuell match, men under sista sammandraget fick alla i laget vara med och vinna någon match var. Sista matchen mot Ås PK B blev en riktig nagelbitare efter att Ås varit tvugna att lämna wo i tre matcher och Emelie Endre stod för en riktig bedrift genom att slå duktige Nathalie Paulsson Bixo. Slutsiffrorna skrevs tillslut till 6-4 vinst för hemmalaget.

Tjejernas fantastiska laganda och vilja att utvecklas har tagit dem stora steg framåt under säsongen. Det ska bli mycket intressant att följa laget i serien nästa säsong!

Foto: Cia Silver

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-