Ungdoms SM 2014

Kristoffer Smulter och Viktor Kjellander Hammarby IF BTF. Kristoffer Smulter och Viktor Kjellander Hammarby IF BTF.

Sista bollen i ungdoms SM i Falkenberg är slagen. Här nedan kan ni läsa Hammarbys Viktor Kjellanders tankar om helgens tävlingar. Samtilga resultat från SM hittar ni här. 


Vi var fyra personer från Hammarby som vid femtiden på torsdagen åkte iväg till Falkenberg. Man kunde direkt konstatera att många som bodde på Grand Hotell i Falkenberg var där för att spela usm i pingis. Man kände igen många och försökte placera dem så gott man kunde. Vi i Hammarby laddade upp med en välartad frukost innan vi tog en nypa luft och gick till hallen. Väl framme efter en promenad i morgonsolen så var det ett trevligt välkomnande direkt när man kom in i Falkhallen. Man fick en påse med allt från glasskuponger till svettband.

Det fanns inte allt för många lediga bord när det var dags att bolla in och på ett bord spelade sex(!) spelare. Efter en förmiddag med mycket välspelade poolspel i alla klasser så var det dags för dubbelspel. Men först en klassisk invigning med nationalsång och ett par väl valda ord från arrangörerna i Falkenberg. Inför dubblarna så hade många sina egna förväntningar och flera trodde på de som gick till final i fjolårets pd12 sm klass, nämligen Edward Wesshagen och Robert Klingspor Mattson.

Efter en god amerikansk buffé på hotellet så gick det att konstatera att dagen hade framförallt erbjudit bra pingis men även skrällar och överraskningar. Många rysare hade gett publiken gåshud i många klasser.

Efter ännu en god hotell frukost med gott sällskap utöver hammarbyarna i form av Oliver Gullbo och hans pappa så bar det av till Falkhallen igen. Poolerna var spelade i samtliga singelklasser och slutspelet skulle precis till att börja. Alla hade höga förväntningar på både sig själva och andra varav vissa fick dem bekräftade medans andra tyvärr inte fick det. Många bra matcher spelades och lite skrällar här och var. Flera seedade rök direkt och ljudnivån i hallen var alltid hög av både glädjetjut och rop av besvikelse. Efter en lång dag i hallen så bar det av hemåt för oss hammarbyare och spelarna fick ta med sig varsin delad nionde plats i a- respektive b- slutspel. Coacherna fick med sig många coachsegrar under helgens gång. Vi tackar Falkenberg för en mycket trevlig helg ur alla vinklar och hälsar grattis till vinnarna i respektive klasser! :)


Stort tack för dina ord Viktor!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-