Riksfinal bästa fyran

För några veckor sedan befann jag mig i Jakobsbergssporthall för att kolla in den sista riksfinalen av Bästa Fyran. Stämningen som råder på läktaren under matcherna går knappt att jämföra med någon annan tävling! Det är hejjarramsor och applåder från spelare, ledare och föräldrar ända fram tills sista bollen är slagen.  Mitt största fokus  hölls på Värmlands lag som den här gången representerades av Kyrkebyskolan. Laget slutade på en fin 13:e plats. Tävlingen vanns av Grisbackaskolan från Umeå!

Att det här var den sista riksfinalen och att tävlingen nu enbart ska hållas på regionsnivå tycker jag är väldigt tråkigt. Det är sådana här tävlingar vi behöver för att få nya och fler spelare till sporten. Jag hoppas att riksfinalen återupptas i framtiden!

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-