Bilder från sommarlägret i Charlottenberg

I år hölls återigen Arvika BTK:s sommarläger i Gunnarsbyskolans fina lokaler i Charlottenberg. Förutom 15 Arvikaspelare gästades lägret av spelare från Värmskogs IF, Ed, Carlstad BTK, Hammarby IF BTF och BTK Safir. En hård och rolig vecka som bl.a innehöll tuffa träningspass, god mat, fotbollsturnering och brännboll avslutades med en stor lägerturnering som togs hem av Samuel Hagberg från Carlstad BTK!

Under veckan fokuserade vi mycket på att spelarna skulle komma igång ordentligt inför säsongen och körde därför mycket fotarbetsövningar under de tre första dagarna följt av mer matchliknande övningar och matcher de två sista dagarna.  Vi gav också varje spelare möjligheten till två lådpass var för chans till så mycket individuell träning som möjligt.

Vi tränare (Jessica, Andreas, Magnus och Mattias) är nöjda över vad spelarna presterade under veckan och det ska bli intressant att följa spelarna under den kommande säsongen!

Bilder från veckan. Foto: Jessica Larsson

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-