Regionväst träningsläger

Tidigt i sommars blev jag tillfrågad om att vara med som tränare under Region väst träningsläger för tjejer. Eftersom jag gillar alla typer av tjejsatsningar var det inget svårt beslut att fatta. I helgen hölls lägret i Herrljunga och hela 40 tjejer deltog. Jag var tränare tillsammans med Natalya Zaitseva som bland annat är tränare för Sjömarkens BTK. På plats fanns också Tove Rappmann och Elina Nilsson som aggerade sparring/hjälptränare. 

Då jag mestadels huserar i östregionen så var det mycket kul och intressant att få träffa många nya ansikten och sprida min kunskap vidare till så många tjejer på en och samma gång.

En stor eloge till Göteborgs bordtennisförbund som ordnat allt på ett så proffsigt sätt för tjejerna med allt från boende, mat och träningshall. Hoppas på flera tjejläger i framtiden! 


Bilder från helgen:  

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-