Tjejdag i Hammarby 31/8

Söndagen den 31/8 arrangerade jag och Anders Ylitalo ett uppstartsläger för klubbens tjejer. I nästintill tre timmar var det spel på alla bord i hallen och tjejerna såg mycket nöjda ut över att vara tillbaka i pingishallen efter två månaders uppehåll. Efter tre timmars täning som bestod av kontroll/fotarbete och lagmatcher stod lunch och besök i Kungsträdgården på schemat där Rix FM festival hade sin turnéavslutning.

Det senaste året har tjejerna i klubben ökat från att vara cirka 5-6 stycken till hela 30 stycken. Det känns väldigt kul att vårt arbete ger resultat. Förutom separata tjejdagar erbjuder vi tjejerna att få träna i en tjejgrupp två gånger i veckan och i år kommer vi även ha tre tjej/damlag igång i seriespel. Åldrarna på spelarna varierar från 7 år ända upp till 65 år. Att det skiljer såpass mycket i  ålder på många av spelarna ser jag bara som en stor fördel då de äldre genast blir förebilder för de yngre och alla tar lärdom av varandra vid pingisbordet.

Bilder från dagen: 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-