Eurogames- pingistävlingen

Fredagen den 7:e augusti, den viktigaste dagen för mig under Eurogames-veckan! Dagen då pingistävlingen jag jobbat med i princip två år spelades. Det var en dag fylld av nervositet, stort ansvar, glädje, kärlek, helt enkelt SÅ mycket känslor. Att jag med facit i hand lyckades spela mig fram till tre bronsmedaljer är jag så glad för! Trots medaljer från SM och andra stora tävlingar är det helt klart medaljerna från denna tävlling som ligger mig varmast om hjärtat #loveandliberty

Pingistävlingen startade på fredagmorgon och pågick ända fram till kvällen. Alltifrån glada amatörer till spelare i världsklass kämpade hårt vid borden i Enskedehallen. Stämningen och sammanhållningen mellan deltagarna från många olika delar av världen var så fin.


Det har varit en fantastisk upplevelse att få vara sportsmanager i detta gigantiska arrangemang och jag hoppas så att jag får chansen igen i framtiden!

Ett stort tack till Hammarby bordtennis för en mycket fin insats under tävlinsdagen!

Resultatlista från pingistävlingen publiceras inom kort.

Bilder från dagen:


 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-