Premiären av pingiskraft!

Den 10/10 hölls den första inpirationsdagen i projektet Pingiskraft. ynsäshamns BTK och under dagen hade vi 14 tjejer på besök. Dagen startade med ett två timmar långt träningspass för tjejer som tränar pingis regelbundet. Pingisövningar varvades med fysträning och ''pingislekar''. Under eftermiddagen hölls en prova på träning för nya och förhoppningsvis blivande pingisspelare. Deltagarna fick känna på enkla övningar samt en hel bollvaneövningar. Till min hjälp hade jag Nynäshamns BTK:s tränare Matilda Johansson samt deltagarna från dagens första pass. Dagen avslutades med en gemensam fika.

En fin start på projektet med mycket glädje och härlig gemenskap i pingishallen. Tack till Nynäshamns BTK!

Nästa Pingiskraftdag: 31/10 hos Hammarby IF BTF i Enskedehallen. Anmälan skickas till info@hammarbybordtennis.se. Välkomna!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-