Pingiskraft Stockholm arrangerar mera


Pingiskraft Stockholm rullar vidare och vi bjuder nu in Stockholmsflickorna/tjejerna/damerna till nya aktiviteter i november och december. 


SOC-veckan
Den 15-20 november spelas SOC i Eriksdalshallen. Världseliten är på plats och det bäddar för att man kan få se riktigt bra pingis. 
Pingiskraft Stockholm kommer arrangera två arrangemang under veckan. Senast den 8 nov vill vi ha er anmälan, tackar.

1. Kom och titta på SOC i Eriksdalshallen den 17 november.
Torsdagen den 17 nov kl 17-19 bjuder vi in Stockholmstjejerna att kostnadsfritt komma och titta på riktigt bra pingis. SOC pågår för fullt och det spelas både herr-och dampingis i hallen. 
Jessica Larsson möter upp kl.17.00 iEriksdalshallens entrén och guidar gänget. Det går bra att komma del av tid. Det går också bra att stanna kvar längre om man vill, men i så fall får man klara sig på egen hand. 
Eventuell medföljande förälder/kompis/etc. betalar inträde, 125:- för vuxen, 75:- för pensionär/ungdom.
(SOC arrangeras av Stockholms bordtennisförbund med hjälp av många ideella krafter. Vinsten från arrangemanget går till förbundets olika verksamheter där bl.a. Pingiskraft Stockholm ingår) Anmälan lämnas till Jessica Larsson: pingisbloggen@hotmail.com eller sms: 076-016 49 56 senst den 8 november.

2. Föreningsmöte i Eriksdalshallen om Pingiskraft Stockholm.
Torsdagen den 17 nov kl 19.00-ca 20.00 passar vi på att bjuda in alla Stockholmsklubbar för att berätta om och diskutera Pingiskraft Stockholm. Vi vill knyta kontakter med Er och få möjlighet att höra vad vi tillsammans kan göra för att få fler tjejer att börja spela pingis och också behålla dem som redan spelar. 
Projektet fortsätter under våren och vi behöver input kring vilka aktiviteter vi ska planera in. 
Mötet sker i VIP-lokalen i Eriksdalshallen. Både före och efter mötet är Er representant välkommen att titta på hur mycket bra pingis som helst (alltså kostnadsfritt!). Anmälan lämnas till Lotta Elofsson: lotta.elofsson@spray.se el sms: 070-3060714 senast den 8 november. Mer info om SOC hittar du här: http://socworldtour.se/


Gemensam träningskväll onsdag den 9 november 
Nästa gemensamma träningskväll för Stockholmstjejerna blir onsdag den 9 nov kl 17.30-19.00 . Den här gången träffs vi i Boo KFUMs Rackethall, Mensättravägen 36 i Saltsjö-Boo. 
Ju fler vi blir desto roligare. Alla Stockholmsflickor/tjejer/damer är välkomna och träningen är i första hand tänkt som ett bra sätt att lära känna varandra. I övningsmomentet tar vi hänsyn till olika åldrar och spelstyrka. Träningen är kostnadsfri, anmälan görs senast den 3 nov till Jessica Larsson, E-post: pingisbloggen@hotmail.com el sms: 076-016 49 56


 Dagläger lördag den 3 dec i Liljeholmshallen
Sista aktiviteten för höstterminen blir ett dagläger i Liljeholmshallen, lördagen den 3 dec kl 10-15 och vi bjuder in alla aktiva Stockholms pingisflickor/tjejer/damer. Alla oberoende spelstyrka kommer få sig en ordentlig genomkörare och få chansen att utveckla de slag/matchsituationer man behöver träna mer på. 
Lägret är kostnadsfritt och anmälan görs till Olle Hansen på kansliet, senast den 24 november. E-post: olle@stbtf.se
Tränare: Jessica Larsson, hjälptränare: Lotta Elofsson
Medtag lunch och måltidsdryck, vi bjuder på frukt och mellanmål.


Besök på pingisgymnasiet i Köping onsdag den 7 dec. 
Vi planerar ett besök på pingisgymnasiet i Köping onsdag den 7 dec och bjuder in tjejer i årskurs 7-9 att följa med. Jessica Larsson är ansvarig för gruppen.  

Besöket är ett helgdagsarrangemang och de som följer med kommer behöva ta ledigt från skolan. Vi tar tåg från Stockholm till Köping, besöker skolan, äter lunch där och kör ett träningspass med eleverna på eftermiddagen.

Förbundet står för res-och matkostnader. 
För att få veta intresset för denna aktivitet och hur vi ska planera vidare, ber vi Er som vill följa med att kontakta Jessica Larsson så snart som möjligt. Helst senast den 28 okt. pingisbloggen@hotmail.com eller el sms: 076-016 49 56/ Lotta och Jessica 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-