Talangjakten 

I lördags startade 17 tjejer tävlingssäsongen 2017 med Talangjakten i Köping Arena.

Jag var på plats i Köping tillsammans med tre Ängbytjejer som alla tre är relativt nya i tävlingssammanhang.  Tjejerna uppskattade tävlingupplägget med många matcher och många nya motståndare. Ängbytjejerna placerade sig som nummer 12, 16 och 17. 

Förhandsfavoriten Nina Johansson från Lessebo spelade sig enkelt fram till finalen där hon ställdes mot Elvira Söderlund från Sjömarken. Elvira bjöd upp till kamp men Nina var strået vassare i de avgörande lägena. Nina vann finalen med siffrorna 11-8, 12-10, 12-10. Nina gick igenom hela tävlingen utan setförlust. 


Tack till Köpings BTK och svenska bordtennisförbundet för ett fint arrangemang och grattis Nina till segern! 


Fler bilder från tävlingen hittar ni på Köpings hemsida.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-